maanantai 3. joulukuuta 2012

Retronorsut, ou jee!

Usein uusinnat ja toiset kierrokset ovat epäonnistuneita. Fiilis ei ole sama, uutuudenviehätys on poissa, toisto lähinnä vain tympii. "Mikseivät ne voi keksiä jotain uutta? Tää on jo niin nähty." Ärsyttää kun toisen kierroksen helppoudella yritetään päästä tuloksiin.

Joskus toiset tulemiset kuitenkin onnistuvat. Ne ilahduttavat, ovat odotettuja ja toivottujakin. Tällaiseen onnistuneeseen uusintaan törmäsin yhden ihanaisen lukijamme vinkistä ja kysehän on siis tietenkin, ylläri pylläri, lastenvaatteista. Eli luitten oikein, niin sitä ollaan täällä taas olennaisten äärellä.

Nimittäin nyt ne ovat vihdoinkin Tutalla tajunneet kuunnella sitä, mitä kuluttajat haluavat. Ja ei, en tässä nyt härskisti yritä laajentaa itsestäni koko kuluttajakuntaa, vaan lähinnä totean asian johon olen niin monesti keskustelupalstoilla, blogeissa ja keskusteluissa törmännyt: ihmiset tykkäävät retronorsuista. Siis siitä Tutan kuosista, niistä ihanan värikkäistä ronsuista.

Ja katso! Nyt kuulemma Tutta on vihdoin ottanut norsut uudelleen tuotantoon, eikä pelkästään 50-vuotisjuhlaprintiksi, kuten aikoinaan. Tsekatkaapas vaikka: klik. Ja ei, tämä ei siis ole millään tavoin sponsoroitu kirjoitus kuten ei yksikään kirjoituksistani. Tämä on silkkaa puhdasta riemua iloisen värikkäiden norsujen uudesta tulemisesta! Meitsi tietää ainakin mitä Nasun lahjakääreistä tänä jouluna kuoriutuu... Jeejee! 

Riemua kuvittamaan pieni kuvakollaasi Nasusta Tutan norsuissa. Voi pojat, kyllä näihin kuoseihin liittyy niin valtavan monta onnen hetkeä. Ja herranjestas kun mulla on joskus ollutkin pieni vauveli. Nykyään tuo kaveri on omien pontevien sanojensa mukaan "tyttö, ei vauva".

Amatööriäiti ja ihanan pullea vauveli. Vekkuli, kuten edelleenkin.

5 kommenttia:

L-E kirjoitti...

Hihi :D. Minäkin oon näistä innoissani pari päivää bloggaillut (vaietsunkaasäämuatarkoittanut). Ja nukkuupa armas mukulani tuolla uudessa retronorsupyjamassaan. Onnistunut uusinta ja ah, niin toivottu, ainakin meidän taloudessa. Näitä ilman ei voi elää ;).

Äni kirjoitti...

Heh, juuri viime viikolla Posti toi meille Huutonetistä bongatut violetit retronorsuhaalarit ja keltaisen bodyn. :D JA odotan, milloin saan pukea Tyypin päälle sen teiltä ostetun uniikin retronorsumekon!

Lähiömutsi kirjoitti...

Ooooh! Norsuja! Retonorsuja! Kunnon potkuhousuja! Oi kyllä!

Anonyymi kirjoitti...

On ihania!!
Ja voi kun tuo viimeinen kuva on niin huippu :D
Anna

Heli kirjoitti...

L-E: No katohan! Samoilla linjoilla liikutaan siis. Mäkin ehdin jo hyvästelemään retronorsut, kun noita suurempia kokoja oli lähes mahdoton löytää käytettynä, mutta kah! Nythän niitä siis saa uutenakin, jotta takaisin vaatekaappiin vaan.

Äni: Hihih, niinpä! Olinkin jo hetkeksi unohtanut sen uniikkimekon :D Keltainen ja violetti on kyllä pähee yhdistelmä, jännä miksei ikinä itselle tule puettua (kysyy äiti mustissaan).

Lähiömutsi: Aaaajeeeeeee! Ronsut jyrää! Tästä siis aimo joululahjavinkki, noi potkarit on meinaan testatusti hyviä (jos ovat tällä toisella kiekalla nyt säilyttäneet alkuperäisen laatunsa).

Anna: Itekin hörisin ääneen, ku tuon vanhan kuvan esiin kaivoin. Pelle Hermanni -mutsi ja Munamies-vauva xD