tiistai 18. joulukuuta 2012

Rusetti tanassa

Lupailin tuossa taannoin kuvia Papuvaatteitsa. No, joulu se ei ole edelleenkään tullut eli noita joululahjaksi hommattuja vaatteita ei vielä Nasun päällä nähdä, mutta yhden ostoksen voi ipanan päältä yllättää nykyään harva se päivä. Nimittäin sen meikäläisen rusettipipon. 

Nämä kuvat on itse asiassa otettu jo Papu-iltana, kun Nasu kotiin päästyämme äkkäsi mutsin uuden pipan. Enhän minä sitä enää sen jälkeen päähäni ole saanut laittaa, se on sitten tahtoikäisen ipanan omaisuutta se.

Pakkoko tässä on taas seistä töllöttää kuvattavana?


Huomaakohan ne, et tungin just suuni täyteen banskua? 

Vaikka on tuota hattua tullut jo itsekin käytettyä, Designtorillakin se keräsi katseita ja ihastusta. Hassua miten toisaalta niin pienellä asialla, kauniilla hatulla, saa ympäristössään aikaan hyvää mieltä ja hymyjä. Rusetti tanassa kelpaa siis painaa, keskellä työelämän insinöörejäkin.

 Ja mikähän se meikäläisen naamassa nyt noin hymyilyttää?

5 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

On se söpönen <3 Pipa sopii sekä Nasulle että sulle, kun torilla katselin. Mun päässä tuon mallinen näyttää liian pieneltä uimalakilta, joten jäi hankkimatta. Suunnitelmissa on kyllä, yllätys yllätys, NEULOA muhkea pipa laittaa siihen vähän samantyyppinen rusetti :)

Meidän papuset tuli tänään, Matti ne kävi hakemassa! En meinaa malttaa jouluun, kun eihän nuo lapset niitä paketista odota. Ehkä ne puetaan jouluaattona sitten <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten hellyyttävä Nasu! Mut koittakaahan nyt tulla sieltä joulukinkun ja konvehtirasioiden äärestä koneelle, täällä kaivataan jo malttamattomina joulupostauksia! :)
-Shiva-

Heli kirjoitti...

vilppumaan erika: No Nasun päässä se kyllä on söpö, pakko myöntää <3 Maltoitkos odottaa papusten kanssa jouluun vai olivatko ne jo aattoaamuna päällä?

-Shiva-: Voi Shiva, pahoitteluni! Iski pidempi radiohiljaisuus kun oli tarkoituskaan! Mutta täällä taas ollaan, aiempaa särmempänä lupaan :)

Elsa/ Oi mutsi mutsi kirjoitti...

Samis mun kaa :D

Heli kirjoitti...

Oi mutsi mutsi: Mieti miltä näytettäis kaikki kolme kadulla vierekkäin? Varsinaiset muskettisoturit, tshihi. Huikkaile, jos tuut Tampereelle ni tehdään pipatreffit ;)