tiistai 18. syyskuuta 2012

Isi Ihmisnorsu

Niin, on se vaan kuulkaa hassua kun eräänä päivänä herätessään vuosien unelma onkin totta. Sitä häilyy hetken unen ja valveen rajamailla, koittaa saada selkoa tilastaan. Näenkö minä edelleen unta? Vai onko meillä nyt se oma puoti, se jossa voi vaikka jakaa asiakkaille hyvänmielen karkkeja? On, kyllä meillä on.

Kuten todettua (ja minkä blogin viime aikojen surkeasta päivitystahdista myös huomaa) elämään ei viime viikkoina, jopa kuukausina, ole mahtunut kauheasti muuta kuin Kätkö. Toki arki rullaa omaa tahtiaan töiden ja viikonloppujen katkeamattomana jonona, mutta ajatukset ovat kyllä olleet niin tiukasti Kätkössä, ettei tosikaan. Kyllä sitä on synnytetty kuin toista lasta.

Onko sitä sitten ehditty mitään muuta? Hyvä kysymys ja vielä parempaa on se, että voin rehellisesti vastata tähän "Kyllä on!". Ollaan käyty Särkänniemessä, monta kertaa. Vierailtu serkuilla, ihasteltu sirkusta. Ajettu uimarannalle kauhistelemaan kesän viimeisiä uimahetkiä ja nautiskeltu Tammelantorilla raukeita lounaita. Mistään näistä ei nyt ole tarinoita täällä blogissa, näiden osalta on siis nojattava vain omaan muistiinsa.

Sitten on taas ollut hetkiä kotona, arkisia iltoja ennen nukkumaanmenoa, kun väsynyt äiti on todennäköisyyksiä uhmaten jaksanutkin juosta kameran perässä ja ikuistaa palasia siitä hassusta härdellistä, josta koti-illat ja meikäläisen perhe muotoutuu. Kuten nyt vaikkapa Isi Ihmisnorsusta.

Mikään vuori ei ole liian korkea meikäläiselle.
Polkaistaan vaan norsua kylkeen, niin se tajuaa kumartua alemmas.

 
Sitten tukeva ote kaulasta ja eikun menoksi!
Välillä voi kuiskia komentoja suoraan norsun korvaan.


Välillä norsu yrittää vikuroida.
Mutta minä kipuan nopeasti takaisin selkään.

2 kommenttia:

Onnellinen Koti kirjoitti...

Ihanat vanhemmat! Rakastan ihmisiä, jotka uskaltaa heittäytyä! Ihanat kuvat! Ja niin ihana pikkuperhe ♥ Aivan liian harvoin ehdin kommentoimaan, taustalla olen lueskellut vain iloista hihisten että Kätkö on nyt todella toteutunut - sinne jos vielä päästäis tulemaan niin hyvä. Tampere-perhereissu on suunnitteilla, joten jospa sitä kautta sitten... :)

Heli kirjoitti...

Onnellinen Koti: No me ollaan kaks tällästä idioottia hörähtelijää, jotka ei ihan aina tajua tuolla ulkomaailmassakaan, mikä on soveliasta aikuiselle ja mikä ei... khihihi. Lapsi-raasu, tulevaisuus tietää montaa tuskaista hetkeä murkkuikäisenä ;) Ihanaa että siellä edelleen olet ja lämpimästi tervetuloa! Täällä sitä onnihöttöillään, että Kätkö on nyt sitten todellakin syntynyt.